Schoonmaakklus?

0487-507101

GLASBEWASSING

SCHOONMAAKONDERHOUD

NIEUWBOUWREINIGING

VLOERONDERHOUD

BOUWSERVICE

EENMALIGE SCHOONMAAK

Glasbewassing is onze specialiteit. Ooit begonnen wij als glazenwassersbedrijf, en die kennis heeft zich constant doorontwikkeld.

Schoonmaakonderhoud is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, scholen, trappenhallen en gebouwen.

Met de juiste aandacht, zorg en snelheid diverse gebouwen nauwkeurig reinigen en opleveren, voor een gunstige prijs.

Vloeren moeten glimmen. Ook het polymeren van een linoleumvloer, of bijvoorbeeld het reinigen van een leisteenvloer doen wij graag voor u.

Wij onderhouden bouwketen, komen periodiek op de bouwplaats om ze schoon te maken en leveren ook bouwopruimers.

Hebt u een eenmalige schoonmaakklus, of wilt u een keer wat extra's laten reinigen? Een bedrijfshal dat al lang leeg staat bijvoorbeeld.

GEVELREINIGING

CALAMITEITEN

Derksen schoonmaak is ook uw partner voor het reinigen van uw gevel of dak. Of uw gevel nu bestaat uit steen, beplating of kunststof.

Wij begrijpen dat calamiteiten vervelend zijn. Afhangend van de locatie, zijn wij altijd binnen een uur ter plaatse in uw regio.

WAT WIJ DOEN

Schone ruimtes zijn belangrijk om prettig en veilig in te kunnen werken en leven. Een rustige, frisse ruimte oogt daarnaast verzorgd en draagt bij aan een positieve uitstraling. Wij beschouwen een verzorgde ruimte daarom als een essentieel onderdeel van uw visitekaartje. Met plezier helpen wij u aan een frisse uitstraling van uw bedrijf en bijvoorbeeld school. Daarnaast dragen wij graag bij aan het succesvol opleveren van uw bouwproject.

GLASBEWASSING

Glasbewassing is onze specialiteit. Ooit begonnen wij als glazenwassersbedrijf en die kennis gaat nooit verloren.

 

Met gediplomeerde glazenwassers, is ieder raam bereikbaar voor ons. En wat voor glas het ook is, wij zorgen ervoor dat het schoon wordt en blijft. Periodiek, dat is een belangrijk woord als het om glasbewassing gaat. Want schoon houdt schoon. En moeten we met een hoogwerker aan de slag? Geen probleem. Maar ook met gevel-installaties, hangladders en steigers, kunnen onze mensen vakkundig overweg. Ook het wassen met het tucker pole systeem, op basis van osmose water, behoort tot de mogelijkheden.

SCHOONMAAKONDERHOUD

Schoonmaakonderhoud is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Bijvoorbeeld kantoren, scholen, trappenhallen en gebouwen.

 

De juiste mensen aansturen en kwaliteit leveren, daar staan we voor. De zaken moeten goed geregeld zijn, zodat u tevreden kunt zijn. Want wij gaan door waar anderen stoppen. Ook op het gebied van facilitaire dienstverlening is alles mogelijk.

NIEUWBOUWREINIGING

Met de juiste aandacht, zorg en snelheid uw gebouw nauwkeurig reinigen en opleveren, voor een gunstige prijs.

 

Zorgvuldig en met de juiste kennis van zaken zijn wij al vele aannemers van dienst geweest. De meest uiteenlopende werkzaamheden zijn voor ons dan ook geen enkel probleem. En ook onder tijdsdruk geven onze mensen het uiterste om bij te kunnen dragen aan een succesvolle oplevering van uw bouwproject.

VLOERONDERHOUD

Vloeren moeten glimmen. Ook het polymeren van een linoleumvloer, of bijvoorbeeld het reinigen van een leisteenvloer doen wij graag voor u.

 

Hoewel we het niet altijd beseffen zijn vloeren een van de grootste oppervlakten binnen een ruimte. Een vloer heeft dus grote impact op het totale plaatje van uw gebouw of school. Belangrijk is om deze constant goed schoon te houden, zodat uw vloer blijft glimmen.

BOUWSERVICE

Wij onderhouden bouwketen, komen periodiek op de bouwplaats om ze schoon te maken en leveren ook bouwopruimers.

 

Bij ons bent u dus voor bouwservice ook aan het juiste adres. Met bouwservice onderhoudt u al uw bouwprojecten op de juiste manier, met kwalitatieve middelen. Op die manier is elk bouwproject een schoon en geslaagd traject.

EENMALIGE SCHOONMAAK

Hebt u een eenmalige schoonmaakklus, of wilt u een keer wat extra's laten reinigen? Een bedrijfshal die al lang leeg staat bijvoorbeeld.

 

Soms hebben bepaalde ruimtes een extra opknapbeurt nodig. Denk bijvoorbeeld aan een leegstaande ruimte of een extra grondige reiniging van uw kantoor. Maar ook voor een crisis kunt u bij ons terecht. We zijn flexibel en gaan door waar anderen stoppen.

GEVELREINIGING

Derksen schoonmaak is ook uw partner voor het reinigen van uw gevel of dak. Of uw gevel nu bestaat uit steen, beplating of kunststof, wij kunnen op de juiste wijze uw gevel reinigen. Door middel van hoge druk warm water, chemische reiniging, stralen, voor elke gevel hebben wij de juiste kennis in huis.

 

Ook voor het reinigen van uw dak, kunt u bij ons terecht. Daarnaast behoort ook het reinigen van uw oprit, terras en bijvoorbeeld uw parkeerplaats tot onze mogelijkheden. Onze hogedruk warm water unit kan elke klus aan.

 

CALAMITEITEN

Wij begrijpen dat calamiteiten vervelend zijn. Afhangend van de locatie, zijn wij altijd binnen een uur ter plaatse in uw regio.

 

Geen zorgen. Of het nu gaat om een ondergelopen kelder, brand-, of roetschade. Wij zorgen dat alles zo snel mogelijk verholpen wordt. Wij staan 24/7 voor u klaar en pakken de klus geheel aan. Wij vertrekken altijd binnen een half uur vanuit onze vestiging in Druten, dus afhankelijk van de locatie, zijn wij binnen een uur op locatie.

 

 

^ TOP

© All rights reserved • Bureau EM, 2015

diensten

CONTACT

Glasbewassing

Schoonmaakonderhoud

Nieuwbouwreiniging

Eenmalige schoonmaak

Vloeronderhoud

Bouwservice

Gevelreiniging

Calamiteiten

info@derksenschoonmaak.nl

0487-507101

FACTURATIE

Nijverheidsweg 8G

Druten

Derksen Schoonmaak

57860076

KVK-nummer

NL852767651B01

BTW

SCHOONMAAKKLUS?

 • VEILIG WERKEN VINDEN WIJ BELANGRIJK >

  Beleidsverklaring

  Door de directie van Derksen schoonmaak is een beleidsverklaring met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu opgesteld. Het beleid van veiligheidsbeheersing is gericht op borging van activiteiten welke leiden tot de vermindering van het risico tot schade aan personen, materieel of milieu.

   

  Arbo

  Alle aan Derksen schoonmaak opgedragen werkzaamheden (inclusief de afroepwerkzaamheden) worden uitgevoerd in overeenstemming met de doelen en maatregelen uit het Arbo Convenant Schoonmaak- en glazenwassersbranche. Zo heeft Derksen schoonmaak een manager 'kwaliteit' aangesteld als ARBO-coördinator en wordt Derksen schoonmaak geadviseerd en gecontroleerd door een extern adviesbureau.

   

  Risico inventarisatie en -evaluatie

  Derksen schoonmaak vindt het belangrijk dat er een risico inventarisatie en –evaluatie uitgevoerd wordt wanneer zich een nieuwe werksituatie voordoet.

   

  Instructie nieuw personeel

  Door instructie wordt iedere medewerker binnen Derksen schoonmaak op de hoogte gebracht van de VGM aspecten.

   

  VGWM Opleidingen

  Bij Derksen schoonmaak zijn de leidinggevende in het bezit van het diploma ‘VOL-VCA’. De uitvoerende medewerk(st)ers worden gestimuleerd om cursussen op het vakgebied te volgen en een cursus basis veiligheid te volgen. Hierdoor wordt een goede integratie van de veiligheidsgedachte gewaarborgd.

   

  Preventief ziekteverzuim

  Het Arbo beleid is erop gericht een preventief ziektebeleid te ontwikkelen teneinde het ziekteverzuim zo laag mogelijk te houden. Derksen Schoonmaak heeft een verzuimcoördinator die zorgt voor preventie van het verzuim en de begeleiding van medewerkers bij het terugkomen na een periode van ziekte.