Schoonmaakklus?

0487-507101

gewoon schoon

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

0487-507101

derksen schoonmaak

Wij verstaan het schoonmaakvak

 

Derksen Schoonmaak verstaat het schoonmaakvak, zonder dure, onnodige adviezen, of middelen, maar gewoon zoals het is. Het gaat erom dat bedrijven geen omkijken hebben naar schoonmaakwerk en dat iedere organisatie van ons op aan kan, voor een eerlijke prijs en goede kwaliteit. Door jarenlange ervaring met diverse materialen en middelen, weten we ook een plotselinge crisis direct op een kundige manier op te lossen.

CONTACT

Het schoonmaakvak is knap werk, omdat je een ruimte ziet opleven. Wanneer het dakleer zwart ziet en compleet verweerd is en het uiteindelijk lukt om deze brandschoon te krijgen, dan is dat gewoon mooi. We voelen onze klanten aan en werken door tot de zon perfect door de ramen schijnt. Een frisse ruimte, zorgt voor rust en wij willen dit faciliteren voor onze klanten, zodat ze van hun ruimte kunnen genieten en geen omkijken meer hebben naar hun schoonmaakwerk.

De zon schijnt weer

en het ziet er perfect uit

Als glazenwasser start Raymond Derksen in 2001. Met een diploma in de detailhandel op zak, kon hij zijn draai maar niet vinden. De juiste slag vond hij wel tijdens een vakantiebaan als schoonmaker. Zijn vaardigheden groeiden en daarmee ook zijn snelheid. Als achttienjarige ging hij met zijn bus op pad om klanten te bezoeken en op locatie schoon te maken. Daarmee werd het werk steeds leuker.

 

De start van

derksen schoonmaak

Twee ladders

en een busje

Derksen kwam er snel achter dat hij meer te bieden had. Hij bleek uitstekend in zijn vak en werd steeds beter. Hij is twintig jaar, wanneer hij besluit twee ladders en een wit busje te kopen. Zijn ambities wilde hij doorontwikkelen, namelijk; een gewoon, degelijk schoonmaakbedrijf, dat goed is voor haar klanten en personeel.

 

Hard werk en kwaliteit zorgde voor een mooie groei in het bedrijf. Al snel moest Derksen op zoek naar meer handen. Schoonmaken zit in de genen,  want broer Jan Willem Derksen komt het team versterken. Wanneer ook Gert Jan Diebels zich als financiële kenner aansluit, is het team compleet. Het van  oorsprong familiebedrijf en vriendenclub is werkzaam als betrouwbaar, vastberaden, nuchter en hardwerkend schoonmaakteam, met altijd evenveel plezier.

Van oorsprong

een familiebedrijf en vriendenclub

^ TOP

© All rights reserved • Bureau EM, 2015

diensten

CONTACT

Glasbewassing

Schoonmaakonderhoud

Nieuwbouwreiniging

Eenmalige schoonmaak

Vloeronderhoud

Bouwservice

Gevelreiniging

Calamiteiten

info@derksenschoonmaak.nl

0487-507101

FACTURATIE

Nijverheidsweg 8G

Druten

Derksen Schoonmaak

57860076

KVK-nummer

NL852767651B01

BTW

SCHOONMAAKKLUS?

 • VEILIG WERKEN VINDEN WIJ BELANGRIJK >

  Beleidsverklaring

  Door de directie van Derksen schoonmaak is een beleidsverklaring met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu opgesteld. Het beleid van veiligheidsbeheersing is gericht op borging van activiteiten welke leiden tot de vermindering van het risico tot schade aan personen, materieel of milieu.

   

  Arbo

  Alle aan Derksen schoonmaak opgedragen werkzaamheden (inclusief de afroepwerkzaamheden) worden uitgevoerd in overeenstemming met de doelen en maatregelen uit het Arbo Convenant Schoonmaak- en glazenwassersbranche. Zo heeft Derksen schoonmaak een manager 'kwaliteit' aangesteld als ARBO-coördinator en wordt Derksen schoonmaak geadviseerd en gecontroleerd door een extern adviesbureau.

   

  Risico inventarisatie en -evaluatie

  Derksen schoonmaak vindt het belangrijk dat er een risico inventarisatie en –evaluatie uitgevoerd wordt wanneer zich een nieuwe werksituatie voordoet.

   

  Instructie nieuw personeel

  Door instructie wordt iedere medewerker binnen Derksen schoonmaak op de hoogte gebracht van de VGM aspecten.

   

  VGWM Opleidingen

  Bij Derksen schoonmaak zijn de leidinggevende in het bezit van het diploma ‘VOL-VCA’. De uitvoerende medewerk(st)ers worden gestimuleerd om cursussen op het vakgebied te volgen en een cursus basis veiligheid te volgen. Hierdoor wordt een goede integratie van de veiligheidsgedachte gewaarborgd.

   

  Preventief ziekteverzuim

  Het Arbo beleid is erop gericht een preventief ziektebeleid te ontwikkelen teneinde het ziekteverzuim zo laag mogelijk te houden. Derksen Schoonmaak heeft een verzuimcoördinator die zorgt voor preventie van het verzuim en de begeleiding van medewerkers bij het terugkomen na een periode van ziekte.