Selecteer een pagina

Nuchter en servicegericht

Ervaren

Onze missie

Het schoonmaakvak is knap werk, omdat je een ruimte ziet opleven. Wanneer het dakleer zwart ziet en compleet verweerd is en het uiteindelijk lukt om deze brandschoon te krijgen, dan is dat gewoon mooi. We voelen onze klanten aan en werken door tot de zon perfect door de ramen schijnt. Een frisse ruimte, zorgt voor rust en wij willen dit faciliteren voor onze klanten, zodat ze van hun ruimte kunnen genieten en geen omkijken meer hebben naar hun schoonmaakwerk.

Gewoon schoon

Derksen Schoonmaak verstaat het schoonmaakvak, zonder dure, onnodige adviezen of middelen, maar gewoon zoals het is. Het gaat erom dat bedrijven geen omkijken hebben naar schoonmaakwerk en dat iedere organisatie van ons op aan kan,
voor een eerlijke prijs en goede kwaliteit.
Door jarenlange ervaring met diverse materialen en middelen, weten we ook een plotselinge crisis, direct op een kundige manier op te lossen.

Kwaliteit

Kwaliteit, daar gaat het ons om. We zullen nooit stilstaan en constant onze resultaten bekijken, beoordelen, bevragen en verbeteren. Want we willen goede resultaten boeken, groeien en constant ontwikkelingen zoeken in het schoonmaakvak, voor een stabiele, harmonieuze en betrouwbare organisatie. We willen verrassen en we zien de schoonmaker als een visitekaartje; een vaak onzichtbare, maar cruciale basis voor de optimale beleving van een professionele ruimte.

Passie

Samen komen we verder. We staan dichtbij de klant. We luisteren naar de behoefte, kijken naar wat het project nodig heeft en we denken mee.
Derksen Schoonmaak is ontstaan uit passie voor het schoonmaakvak en dat blijft onze bron van bestaansrecht. Doen waar we goed in zijn, met aandacht, plezier en bezieling. We zijn partner en voelen ons medeverantwoordelijk voor hoogstaande resultaten en een prettige beleving van frisse en werkbare ruimtes.

Daadkracht

We geloven in gewoon goed werk, zonder gedoe, dure adviezen en opsmuk. Dat hebben we bewezen in de loop der jaren en daar staan we voor met ons team. De handen uit de mouwen, eerlijk, nuchter en hulpvaardig. De klant staat voorop en zo weten we deze altijd te verrassen met de kwaliteit die we leveren. Je kunt van ons op aan, omdat we altijd leveren, deadlines halen en onze afspraken nakomen. Flexibel, daadkrachtig, hulpvaardig en betrouwbaar. Dat is voor ons de basis van Derksen Schoonmaak.

Gedragscode

Wij staan voor een flexibele en betrouwbare onderneming, en we zijn ons dan ook bewust van onze rol in de maatschappij en de verantwoordelijkheid naar alle partijen die met ons te maken hebben. Deze verantwoordelijkheid zie je terug in de manier waarop wij zakendoen, en we zijn dan ook aanspreekbaar op de gevolgen van ons handelen.
Lees onderstaand meer over onze gedragscode, 2018.

Privacybeleid

Graag informeren wij je via het onderstaande document, over de manier waarop wij omgaan met jouw privacy. Klik op de button en neem ons hele privacybeleid door. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via: info@derksenschoonmaak.nl. Wij staan je graag te woord.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Meer weten over wat Derksen Schoonmaak voor u en uw bedrijf kan betekenen? Wij vertellen het u graag.
Neem nu contact op met Derksen Schoonmaak.

Ons kantoor

Derksen Schoonmaak

Nijverheidsweg 8G
DRUTEN

E. info@derksenschoonmaak.nl
T. (0487) 50 71 01

KVK. 718.94.527
BTW. NL8588.92.923.B01
BANK. NL 32 SNSB 085.94.07.845
G-REKENING. NL57 SNSB 099.80.49.980

Derksenschoonmaak.nl

Glasbewassing
Schoonmaakonderhoud
Nieuwbouwreiniging
Eenmalige schoonmaak
Vloeronderhoud
Bouwservice
Gevelreiniging
Calamiteiten

Copyright Derksen Schoonmaak - Designed by Sparknowmedia.com